Ere-ondervoorzitter Marcel Morren overleden

Met droefheid melden wij u het overlijden van onze ere-ondervoorzitter Marcel Morren. Marcel was een graag gezien bestuurslid van onze vereniging, en er bij van het eerste uur, wij zullen hem missen.

Vrijdag 22 juli 2016 van 19 tot 19.30 uur kunt u Marcel groeten in het funerarium Reweghs-Pipeleers, Rillaarseweg 103 in Tielt-Winge.

Zaterdag 23 juli 2016 om 10 uur nemen we afscheid van hem tijdens de uitvaartplechtigheid in de parochiekerk van Sint-Matthëus in Meensel. Gelegenheid tot groeten en condoleren na de plechtigheid. Nadien begeleiden we Marcel naar zijn laatste rustplaats op de plaatselijke begraafplaats.

Rouwbrief kan u hier downloaden

 

2 gedachten over “Ere-ondervoorzitter Marcel Morren overleden”

 1. Guido en Romaine Hendrickx- Janssens
  Ere-Voorzitter van de Stichting Meensel-Kiezegem 44

  bieden de achtbare familie onze oprechte deelneming aan in de rouw bij dit onherstelbare verlies van jullie geliefde echtgenoot, vader en familielid wijlen Marcel Morren.
  De sprekende aanheftekst op de uitvaartuitnodiging helpt ons bij dit onverwachte heengaan en samen met velen verliezen we hierdoor de afschrikkende leegte van zijn toekomstige afwezigheid.Maar wij hebben met dankbaarheid en erkentelijkheid zijn bereikbaarheid en aandacht voor anderen mogen ervaren.

  Beantwoorden
 2. Burgemeester Rudi Beeken biedt op zijn beurt via deze weg de nabestaanden van onze ereburgemeester zijn persoonlijke medeleven en dat van het ganse gemeentebestuur.

  Marcel was een man van weinig woorden, maar hij kende zijn gemeente zeer goed en had niet veel woorden nodig om zich te doen verstaan. Zo worden ze niet meer gemaakt. We houden aan hem fijne herinneringen en talrijke realisaties over in Tielt-Winge.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.