Jef en Jules zijn niet meer

Het is een droeve week in de geschiedenis van onze vereniging, we moeten afscheid nemen van Jules Beddegenoots en Jef Van Goidsenhoven.

Jules Beddegenoots (64)

We kennen Jules steevast als wielrenner en quizzer. Hij reed samen met de Eikels verschillende malen met de fiets tot in Neuengamme. Jules overleed op 2 mei tijdens één van zijn vele fietstochten in Frankrijk. Ook dit jaar plande hij weer een lange tocht tot in Neuengamme, hij zal zeker in gedachte bij ons aanwezig zijn.

Jules Beddegenoots
Jules (rechts) op de foto tijdens de start van één van de vele fietstochten naar Neuengamme met de Eikels.

U kan hier meer informatie vinden over de uitvaart en de mogelijkheid om online te condoleren.

Jef Van Goidsenhoven (89)

Iedere herdenkingsreis en elke activiteit was hij van de partij. Jef verloor zijn vader en broer tijdens de razzia’s van Meensel-Kiezegem, wat hij zijn hele leven meedroeg. Jef is rustig heengegaan op 8 mei in Kessel-Lo. Van de familie kregen we bericht dat hij ook in zijn laatste dagen nog vaak terugdacht aan en enorm dankbaar was voor de vriendschap en de genegenheid van zijn ‘reisgenoten’. Met Jef verliezen we niet alleen één van de laatste getuigen, maar ook een goede vriend, we zullen hem serieus missen.

Jef Van Goidsenhoven
Jef, zoals steeds stralend met een lach, op de foto met Magda Duerinckx tijdens één van de vele Herdenkingsreizen die hij bijwoonde.

Lees hier de rouwbrief.

Vanwege het voltallige bestuur van NCPGR Meensel-Kiezegem ’44 wensen we beide families veel sterkte.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.